Mitä sinä toivot laiturilta? Osallistu tutkimukseen!

Auta meitä kehittämään toimintaamme

Oletko kyllästynyt laiturielementtien raahaamiseen ja kylmään veteen menemiseen keväisin ja syksyisin? Arveluttaako vaihtoehtona esimerkiksi ponttonilaiturin keinuminen varsinkin tuulisella paikalla? Idealaituri on omilla, laiturilta käsin korkeussäädettävillä jaloillaan seisova laituri matalaan, loivaan rantaveteen.

Toivoisimme, että sinulla on aikaa vastata markkinointitutkimukseemme ja kertoa mielipiteesi Idealaiturista ja ylipäätään siitä, miksi ja millä perusteilla hankit laiturin. Halutessasi tutustu ensin Idealaiturin ominaisuuksiin tarkemmin ja vastaa sen jälkeen tutkimukseen.

HUOM! Tutkimuksen tulokset ovat luottamuksellisia jääden vain Idealaituria toimittavan Lahden idealaituri Ky:n käyttöön.

Etsimme yhteistyökumppaneita!

Olemme uusi yritys, joka on avoin kaikenlaiselle yhteistyölle. Erityisesti olemme kiinnostuneita kumppanuudesta liittyen tuotantoon, osto- ja myyntitoimintaan tai sijoittamiseen ja osakkuuteen. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista! Voit ilmaista kiinnostuksesi kyselylomakkeella tai yhteystietojemme kautta.

idealaituri

Idealaiturin markkinointitutkimus

Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Kyllä
Ei
Olen kiinnostunut valmistamaan tuotetta
Olen kiinnostunut myymään tuotetta
Olen kiinnostunut sijoittamaan tuotteeseen
Olen kiinnostunut osakkuudesta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste